Technische fiche ‘Circusdorp’

Technische gegevens

De klant zorgt voor:

  1. Ruimte: ongeveer 225 m². Als er veel kijkende ouders zijn met buggy’s is extra plaats geen overbodige luxe. Wij kunnen alles natuurlijk dichter bij elkaar of verder uit elkaar plaatsen om de beschikbare ruimte optimaal te gebruiken. 
  2. Een vlak stuk verharding (geen kasseien of kiezelstenen) is noodzakelijk voor alles op wieltjes. Als je op voorhand laat weten dat er geen geschikte verharding is, brengen we extra circusmateriaal mee ter compensatie. Een verhard pad is meestal ook geschikt.
  3. Geen elektriciteit nodig.
  4. Dichtbij gelegen gratis parking. 
  5. We lossen graag op de plaats van de animatie. Indien dit niet mogelijk is, zorgt de klant voor minstens 2 medewerkers om te lossen. Denk er aan: als de camionette op 20 meter van de animatie staat, betekent dat een halve kilometer tot meer dan een kilometer zeulen met materiaal.
  6. Catering: graag catering voorzien voor alle medewerkers.

 

Verantwoordelijke techniek:
De Sven
0498 62 79 65
circus@desven.be 

Promotionele tekst

Ontdek je innerlijke acrobaat, clown of jongleur tijdens onze spannende circusworkshop! Stap binnen in de fascinerende wereld van het circus en leer de basisvaardigheden van verschillende circusacts onder begeleiding van de animatoren van “De Sven”.

Of je nu droomt van het balanceren op een koord, het draaien van bordjes of het laten lachen van mensen als een echte clown, onze workshop biedt voor elk wat wils. Het is een geweldige kans om nieuwe vaardigheden te leren, je zelfvertrouwen te vergroten en vooral veel plezier te hebben!

JAAR ERVARING
+
FEESTJES PER JAAR
+
UREN ANIMATIE