Technische fiche: circusshow “Hoger”

Technische gegevens

De klant zorgt voor:

  1. Speelruimte: ongeveer 6m x 6m en een vrije hoogte van 3,5m. Vlakke en niet gladdige ondergrond. We kunnen ons aanpassen aan andere situaties maar hierdoor kan de show ingekort worden.
  2. We geven de voorkeur om niet te spelen op een podium. Een “tribune” is ideaal. Het effect van een tribune kan je bekomen door de eerste rijen op de grond te laten zitten, daarachter Zweedse banken en daarachter stoelen.
  3. De kleuters zitten best niet helemaal vooraan maar kan je op de banken laten plaats nemen en de kinderen van de 1ste graad kunnen op de grond zitten. Het voordeel hiervan is dat de kleuters dan minder rap bang zijn.
  4. Elektriciteit: 3 stopcontacten op de plaats van het optreden. (klein verbruik = geen speciale eisen wat betreft voltage / aantal fases)
  5. Dichtbij gelegen gratis parking. 
  6. We lossen graag op de plaats van de animatie. Indien dit niet mogelijk is, zorgt de klant voor minstens 2 medewerkers om te lossen. 
  7. Catering: graag catering voorzien voor alle medewerkers.

 

Verantwoordelijke techniek:
De Sven
0498 62 79 65
circus@desven.be 

Promotionele tekst

‘Hoger’ is een interactieve circusshow waarbij de kinderen totaal verwonderd naar kunnen kijken en ook actief mogen deelnemen. Kan het nog hoger? Ja, het kan nog hoger! Onder luid geroep van de kinderen proberen we telkens hoger en hoger te gaan. De hoofdingrediënten van deze show zijn jongleren, diabolo, eenwieleren, ballonplooien en rolla bolla.

Promotionele foto’s

JAAR ERVARING
+
FEESTJES PER JAAR
+
UREN ANIMATIE