Circusshows en circusanimatie voor elk feest!

Referenties


Nike

Nike

Sinterklaasfeest in het verdeelcentrum van Nike. We vorgden voor 8 circusworkshops waarbij de kinderen stempeltjes konden sparen. Als ze voldoende stempeltjes hadden, kregen ze een leuke verrassing.

In samen werking met Jada-events (2015)


Mercedes-Benz

Mercedes-Benz

Naar aanleiding van de lancering van de Viano van Mercedes-Benz werd er een roadshow 'Narnia' georganiseerd. Hiervoor verzorgden we de animatie in een 20-tal verkooppunten verspreid over heel België. ('08)


Folkfestival Dranouter

Folkfestival Dranouter

In '00, '03, '06, '07 en '08 waren we verantwoordelijk voor de kinderanimatie op het folkfestival van Dranouter.


Bellewaerde

Bellewaerde

In Bellewaerde brachten we de vuurshow naar aanleiding van Halloween. ('06)


OHL

OHL

'De Sven' plooide het logo van OHL, in de vorm van een hoed, voor de supporters van OHL en dit om extra sfeer in de tribune te brengen. Met succes! OHL zorgde voor de eerste nederlaag van Club Brugge in dit seizoen. OHL - Club Brugge 4 - 1. In 12' - 13' waren we 4 keer aanwezig op de kidsclub. Ook in het volgende seizoen zijn we van de partij. ('12 - '14).


Kazou

Kazou

Sinds 2004 werken se samen met de vakantiewerking van de CM, Kazou. De eerste jaren ging dit over circusdagen (een volledige dag circusles en de dag afsluiten met een spetterende circusshow). Enkel jaren later is de samenwerking voor de circuskampen gestart. Dit begon met Kazou Brugge, daarna kwam Kazou Leuven en Kazou Zuid-West-Vlaanderen er bij. We hebben ook samengewerkt met Kazou Nationaal voor een mega-groot circuskamp. Geregeld voorzien we de animatie op een terugkomdag of een dag circusles op een circuskamp.


één

één

De voorbije jaren hebben we al verschillende keren samen gewerkt met één. We waren onder andere te zien in 'Pluk de dag' ('03) en'1000 zonnen en garnalen' ('03).


De Sierk

De Sierk

In de zomer van 2009 waren we vaak te gast met de kindershow op het circus-speelplein 'De Sierk'. De jaren erna waren we ook soms te gast.


MekitBurn

MekitBurn

In 2008 waren we met de vuurshow te gast bij 'Mek it burn', een muziekfestival in Vilvoorde. ('08)


Hoetchatcha

Hoetchatcha

We waren 2 keer te gast op het kinderfestival 'Kadaboem'. De eerste keer met de vuurshow en de 2de keer met de kindershow. Kadaboem wordt georganiseerd door Kristof van Hoetchatcha. ('03 & '09)


Ketnet-Kick

Ketnet-Kick

Wrapper Peter kwam op bezoek om te leren vuurspuwen en vuurtouwspringen. Dit was in het kader van Ketnet Kick. Het filmpje komt na de uitzending online. ('11)


Camping 'De Chenefleur'

Camping 'De Chenefleur'

Sinds '05 verzorgen we de circusdagen voor Camping 'De Chênefleur'. De eerste jaren was dat voor één circusdag maar dat werd al rap twee circusdagen in de grote vakantie. Overdag krijgen de kinderen circusles en 's avonds geven ze een show voor de camping-bezoekers. De dag wordt afgesloten met een circus- en vuurshow van 'De Sven' ('05 - 16).


Joetz

Joetz

Sinds 2011 werken we samen met de vakantiedienst van Bond Moyson / de voorzorg, Joetz. In de beginjaren was dat voor het circuskamp. Later kwam de terugkomdag er bij en vanaf 2017 begeleiden we het circus- en goochelkamp.