Meespeeltheater ‘De Werf’

BOUW JE EIGEN SPEELPLEIN MET

De Werf

In deze speeltuin wordt er gewerkt! Terwijl sommigen het evenwichtsparcours uittesten, (ver)bouwen anderen de speeltoestellen onder begeleiding van de werkmensen van ‘De Sven’.

Er is van alles te doen: in elkaar zetten, vijzen indraaien, schuren en vooral veel spelen. Het eindresultaat is een speeltoestel van maar liefst 80 meter lang.

De Werf is een fantasiespel, een theater waarin de kinderen de hoofdrol spelen, alsook een puur speeltoestel waar op elk moment 80 kinderen vrij kunnen spelen.

Contacteer ons

Verloop

Bij de start maken we een parcours van ongeveer 20 meter. Iedereen die wil, kan daar meteen op spelen.

Samen met de kinderen bouwen we het speelplein verder op. We zetten ze een helm op, duwen ze een ‘viseuse’ in de handen, … en zo bouwen we verder aan het speelplein. Dit doen we terwijl er op het parcours wordt gespeeld. Telkens als er een extra stuk klaar is, verbinden we dat met het bestaande parcours en mag er al meteen op het langere parcours gespeeld worden.

Er kan voortdurend door veel kinderen gespeeld worden. Tegelijkertijd wordt steeds met kleine groepjes kinderen verder gebouwd.

Er zijn 3 blokken animatie, van ongeveer een uur. Voor, tijdens en na de animatie kan er vrij gespeeld worden. De kinderen kunnen doorlopend deel nemen aan de animatie of stoppen.

‘De Werf’ is een speeltoestel, een workshop, een fantasiespel, een enorme ervaring voor vele kinderen tegelijkertijd.

JAAR ERVARING
+
FEESTJES PER JAAR
+
UREN ANIMATIE