Circusshows en circusanimatie voor elk feest!

De Werf

De Werf


 

- Bij de start maken we een parcours van zo’n 20 meter. Iedereen die wil, kan daar meteen op spelen.
- Er zijn 3 blokken animatie, van ongeveer een uur. Voor, tijdens en na de animatie kan er vrij gespeeld worden. 
- Samen met de kinderen bouwen het speelplein verder op. We zetten ze een helm op, duwen ze een ‘viseuse’ in de handen, … en zo bouwen we verder aan het speelplein. Dit doen we terwijl er op het parcours gespeeld wordt.  Telkens als er een extra stuk klaar is, verbinden we dat met het reeds bestaande parcours, halen we het ‘stop’-bord weg en mag er al meteen op het langere parcours gespeeld worden.
- We maken schetsen, bestuderen plannen, … De workshop groeit steeds verder uit tot een heerlijk fantasiespel, met nog een machtig resultaat: een mega speeltoestel voor alle aanwezige kinderen!
- DUS: er kan voortdurend door VEEL kinderen gespeeld worden + er wordt steeds met kleine groepjes kinderen gebouwd.

--> Onze mobiele speeltuin ziet er dus steeds anders uit, naargelang de 'bouwploeg' (de kinderen). Misschien bouwen we bij jullie een stervorm of een lange sliert, misschien maken we het bij jullie supermoeilijk, misschien wordt het eens een kleuterparcours met een splitsing voor de grotere kinderen, ...

--> Het behendigheidsparcours wordt samen met de kinderen opgebouwd uit reeds voorbereide stukken, die zoals een meccano-bouwset in elkaar past.

--> 'De Werf' is een speeltoestel, een workshop, een fantasiespel, een enorme ervaring voor vele kinderen tegelijkertijd.

--> De ideale leeftijd om te bouwen is vanaf 8 jaar. Het speeltoestel is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.