Circusshows en circusanimatie voor elk feest!
Piramides maken

Piramides maken

We leren jullie eerst enkele basisvaardigheden om piramides te maken. Daarna is het aan jullie om een creatieve piramide 'uit te vinden'. De deelnemers moeten nadenken over de juiste strategie en samenwerken om de juiste balans te vinden.

Tot slot proberen we met onze uitgevonden piramides een nummertje te maken dat we op het einde van de les kunnen tonen aan de klasgenoten, leerkrachten of ouders.

Een leuke doe-workshop die laat zien dat je samen veel meer kunt dan je in eerste instantie denkt.

Goochelen

Goochelen

Tijdens deze workshop wordt een tipje van de magie-sluier opgelicht. Er worden verschillende trucjes voorgedaan en uitgebreid uitgelegd.

Bij de uitleg van de truc doet iedereen zelf mee en leren de deelnemers hoe ze de truc op een leuke manier moeten vertonen.

Na het volgen van de workshop ben je in staat om jouw publiek te verbazen!

Vuurspuwen

Vuurspuwen

We maken kennis met de veiligheidsvoorschriften en de verschillende producten.
Daarna beginnen we met het echte werk en dat is het vuureten. 'De Sven' vertelt je waar je moet op letten tijdens het vuureten en helpt je je angst te overwinnen.
Dan is het de buurt aan het vuurspuwen. Eerst overlopen we alle veiligheidsmaatregelen, daarna leren we de techniek van het vuurspuwen met gewoon water. Als dit lukt, doen we hetzelfde met echt vuurwater zodat de mooiste vlammen te voorschijn komen.
Circusles

Circusles

Een ervaren circuslesgever neemt je mee naar de wonderlijke wereld van het circus. We beginnen met enkele opwarmingsspelletjes en daarna komen de verschillende circustechnieken op een speelse manier aan bod. Welke technieken er aan bod komen, is afhankelijk van de beschikbare tijd en de leeftijd.
Aantal deelnemrs: ideaal 15, maximum 20 deelnemers per lesgever.

Jongleertechnieken: balletjes - sjaaltjes - diabolo - bordjes draaien - flowerstick - swinging
Evenwichtstechnieken: bal- en tonlopen - rolla bolla - éénwieler - steltlopen - verschillende pedalo's
Acrobatie
Diverse: mini-fiets - trapeze (meestal niet mogelijk) 
Opties: mini-tandem (super klein en super leuk) - ezyroller (soort go-cart, heeft altijd succes) - balance bike (eenwieler met steunwieltjes)

Circuskamp

Circuskamp

In het begin van de week maken de deelnemers op een leuke manier kennis met alle circustechnieken. Daarna kiezen ze een circustechniek die hen het meest ligt en waarvan ze meer trucjes willen leren. Met de gekozen circustechniek maken we dan een nummertje voor ouders en vrienden.
Aantal deelnemrs: ideaal 15, maximum 20 deelnemers per lesgever.

Jongleertechnieken: balletjes - sjaaltjes - diabolo - bordjes draaien - flowerstick - swinging
Evenwichtstechnieken: bal- en tonlopen - rolla bolla - éénwieler - steltlopen (om vast te houden & om aan de benen te bevestigen) - verschillende pedalo's - stelten om vast te binden
Acrobatie
Diverse: mini-fiets - trapeze (meestal niet mogelijk) - mini-tandem (super klein en super leuk) - balance bike (eenwieler met steunwieltjes, heeft altijd succes) 
Ballonplooien

Ballonplooien

Tijdens deze initiatie leren we stap voor stap de basistechnieken van het ballonplooien aan. Na afloop ben je in staat zelf verschillende leuke ballonfiguren te creëren.

Kleuterworkshop

Kleuterworkshop

Ook kleuters vinden het fijn om hun kunsten te tonen! We oefenen eenvoudige circustechnieken op maat van de kleuters.

Zo proberen we op de bal te staan, draaien we bordjes op onze vinger, gooien we met flowersticks, kunnen de kleuters meerijden op de tandem, ...

Acrobatiek

Acrobatiek